Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van PietvanderPloegIconen, gevestigd te Noordwijk
Versie geldig vanaf 15-sep-2020. 

1 Door artikelen te bestellen bij PietvanderPloegIconen accepteert u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die worden geplaatst bij onze webwinkel. De toepasselijkheid van algemene voorwaarden waarnaar door de afnemer/consument wordt verwezen wijst PietvanderPloegIconen hierbij uitdrukkelijk van de hand. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat PietvanderPloegIconen de bestelling per e-mail heeft bevestigd.

2 Aanbiedingen en prijzen gelden zoals op de website aangegeven, na bevestiging van uw bestelling zal niet meer van deze prijzen worden afgeweken (tenzij hier een duidelijk fout is gemaakt). 

3 Bestellen van producten
Na bestelling uit de webwinkel ontvangt u een e-mail met bevestiging en het totale bedrag (inclusief verzendkosten) terug. Hierin staat uw gehele bestelling met de betaalinstructies in vermeld. Heeft u dit niet binnen 1 werkdag ontvangen, neem dan telefonisch contact op ( 06 12 10 12 02 ), omdat er wellicht met het e-mail verkeer iets niet helemaal goed is gegaan. Dit kan zijn door een storing of wellicht een verkeerd ingevoerd e-mail-adres.

4 Betaalmogelijkheden
U kunt middels "Overschrijving" betalen, gelieve direct na de orderbevestiging het verschuldigde bedrag over te maken. Vermeld bij betaling a.u.b. uw naam en het ordernummer. Zodra het geld binnen is, zal de icoon worden gemaakt, tenzij deze voorradig is, dan zal deze direct worden verzonden. Houd er rekening mee dat zodra u het geld heeft overgemaakt, het niet altijd direct op onze rekening staat. Dit wil per bank wel eens verschillen. Mocht de betaling 14 dagen na orderbevestiging niet binnen zijn dan vervalt de bestelling/overeenkomst. Natuurlijk sturen wij u daarvoor een herinnering.

5 Aansprakelijkheid bij verzenden
PietvanderPloegIconen is niet aansprakelijk te stellen voor fouten, breken of scheuren ontstaan tijdens het transport. PietvanderPloegIconen doet er alles aan om producten zo in te pakken dat er zo min mogelijk kans op schade bij vervoer is. Ook is PietvanderPloegIconen niet verantwoordelijk voor het zoekraken van poststukken. De schade hiervan kan niet op PietvanderPloegIconen verhaald worden. 

6 Verzendkosten
(Nederland) Voor de verzend- en verwerkingskosten betaalt u een standaard bedrag van €12. Hiermee wordt uw icoon aangetekend verzonden in een verzenddoos.
Mocht u het naar een ander land willen laten versturen, neem even contact met ons op.

7 Aansprakelijkheid product
PietvanderPloegIconen besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van de prijzen, afmetingen en kleuren en beschrijvingen van de producten. Mochten er verschillen optreden n.a.v. een ander verwachtingspatroon dan is  PietvanderPloegIconen hier niet voor aansprakelijk. Echter, naar Nederlands recht, kunt u binnen 7 dagen van uw aankoop afzien en deze onaangebroken terugsturen (verzendkosten voor eigen rekening). Het bedrag wordt teruggestort zodra het artikel is ontvangen.

8 Overmacht
Alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop PietvanderPloegIconen geen invloed kan uitoefenen, waardoor PietvanderPloegIconen niet in staat is de verplichtingen na te komen. (bv. overheidsmaatregelen, vertraging in aanvoer, invoerbelemmeringen etc.). Bij overmacht kan PietvanderPloegIconen niet aan zijn verplichtingen voldoen; indien sprake is van overmacht zal PietvanderPloegIconen dit binnen 8 dagen melden aan de klant/afnemer/consument.

9 Toepasselijk recht
Op elke overeenkomst tussen PietvanderPloegIconen en de klant/afnemer/consument is Nederlands recht van toepassing.

10 Levertijden
Tenzij sprake is van overmacht, probeert PietvanderPloegIconen de bestelde goederen na ontvangst van de betaling binnen 2 maanden te versturen. Alle iconen worden speciaal voor u gemaakt. Hierdoor verschillen de levertijden. Wij houden hierover contact. (Houd er rekening mee dat zodra u het geld heeft overgemaakt, het niet altijd direct op onze rekening staat. Dit wil per bank wel eens verschillen.)
U ontvangt een mail wanneer het pakket is verzonden. 
Pakketten worden verzonden met PostNL. Zij houden voor Nederland een bezorgingstermijn van 1-4 werkdagen. 

12 Ruilen/retourneren
Alle iconen worden speciaal voor de klant gemaakt en kunnen hierdoor alleen geruild worden, mocht er een verkeerde levering hebben plaatsgevonden. 

PietvanderPloegIconen is gevestigd te Noordwijk (Zuid-Holland) en is op afspraak, (te maken per e-mail pjmvanderploeg@tiscali.nl of telefonisch 06 12 10 12 02 ), altijd te bezoeken. Bijvoorbeeld voor het bekijken van de iconen of materialen.